Om oss

vem vi är och vad vi gör

Vi anser att dagens branding och logotypdesign borde vara enklare, snabbare och dyrare för småföretagare, frilansare och individer. Vi låg i dina skor och vet hur det är att spendera tusentals €€€ på att få en något bra / medioker logotyp i bästa fall eller slösa bort flera dagar med att skicka logotyprevisionsförfrågningar medan du borde ha arbetat med din kärnverksamhet istället.


Som det vanligtvis händer, med att möta samma problem själva och se andra människor göra det för om och om igen fick oss att tänka på en lösning för enklare och snabbare designprocessautomation. Genom att använda banbrytande teknologier inom maskininlärning och artificiell intelligens, ha ett lysande solidt utvecklingslag och samarbeta med begåvade prisbelönta designers kan vi äntligen göra Logopony AI Logo Maker tillgänglig för världen.


Även om det inte är begränsat med att skapa logos är detta bara en början, på samma sätt som en logotyp är bara en utgångspunkt för alla nya affärer. Vi arbetar sömnlöst på vår appdag för att lägga till fler verktyg för att skapa viktiga grafiska tillgångar, till exempel: visitkortdesign, sociala medier inlägg / omslag / bilder, PR-satser, annonsbannrar, reklamblad, butiksbanderoller etc. Gör dessa mönster kunde och bör automatiseras så att alla icke-tekniska personer kan få ett vackert varumärkespaket gjort snabbt och fokusera på sin kärnverksamhet.


Om du behöver mer information eller har frågor eller partnerskap begär dig gärna att kontakta oss via e-post på support@logopony.com