Hur det fungerar

och vad Logopony handlar om

Logopony är en ny typ av artificiell intelligensdriven logotillverkare som tar logotypgenerering till en annan nivå. Vår metod för AI och maskininlärning är annorlunda än att kasta alla typer av kombinationer av teckensnitt och ikoner som är bra eller dåliga för att se vad som fastnar, vi tillämpar något som kallas "curated randomness"

Vi har samarbetat med prisbelönta designers och dekonstruerat tusentals världens största logotyper för att skapa vår egen databas över mest använda tillgångar som: layouter, färger, ikoner, teckensnitt och deras kombinationer. Sedan har vi samlat ett system som konstruerar logotyper baserat på design bäst- öva och vad som fungerar.

Vår app utvärderar dussintals datapunkter för att förstå vilka anpassade kombinationer som fungerar bättre tillsammans för varje bransch specifikt så att vi kontinuerligt kan förbättra oss därifrån.

1. Ge några detaljer

Ange dina logotypdetaljer så att systemet vet var du ska börja och presentera de personliga variationerna

Inmatningsparametrar
Riktiga logotyper från appen!

2. Skapa logotypidéer

Bläddra igenom obegränsade logotypvarianter

3. Spara dina favoriter

Vi har skapat en mycket praktisk lightbox för dig att hantera logotyper

Lätt att använda lightbox
Redigeringsgränssnitt

4. Omfamna redaktören

använd redigeraren för att manuellt justera varje liten detalj i din logotyp, flytta delar runt, ändra färger, teckensnitt, behållare, etc.

5. Ladda ner filer direkt

Logotyper är skivade i olika storlekar för alla tillfällen, svartvita / inverterade färger, sociala media tillgångar, vattenmärken och mer

Web & Print-filer

Är du redo att skapa din egen perfekta logotyp?

BÖRJA SKAPA